BABAGAN AWAKE DHEWE

temonan

yilong

PURWAKA

Our company diwiwiti minangka UV flatbed printer kang mung fokus ing printer werna Inject flatbed lan relief UV produksi mesin Printing industri kanggo 9 taun. Sawise kabeh pengalaman kita padha banget profesional ing nyediakake efisiensi printing dhuwur kanggo pelanggan. We sing spesialisasine jarwan ing produksi kanggo printer werna Inject flatbed lan relief UV mesin Printing industri. kita produk déné karo sistem ISO9001 lan standar CE manajemen kualitas kanggo orientasi, sing ngarah ing efficiency printing dhuwur saka 15 meter per jam, resolusi dhuwur lan efek printing sampurna.

  • -
    Founded in 2009
  • -
    10 taun pengalaman
  • -+
    efficiency Printing punika 15 meter kothak saben jam
  • -
    Ndhukung luwih saka 9 jinis bahan dicithak

produk

inovasi

NEWS

Service First

  • How to use KINGT UV Flatbed Printer to print on EVA Shoe-Pads

      KINGT UV Flatbed Printer are widely utilized in different industries. This time we want to introduce printing on EVA Shoe-Pad by KGT-LE2030. Step 1: Prepare the EVA Shoe-Pad     Step 2: Put EVA Shoe-Pad on the KINGT UV Flatbed Printer table. Clean the surface and fix the shoe-pad posi...

  • Let’s Try Kingt! UV Flatbed Printer On Toy Products

    With the increasing consumption of toys recent years, Kingt finds that UV printing is an extremely effective solution for printing in the toy industry. UV printing provides high quality and safe solution for printing on model trains, plastic cars, game pieces, doll eyes, puzzles and countless oth...