BABAGAN AWAKE DHEWE

temonan

yilong

PURWAKA

Our company diwiwiti minangka UV flatbed printer kang mung fokus ing printer werna Inject flatbed lan relief UV produksi mesin Printing industri kanggo 9 taun. Sawise kabeh pengalaman kita padha banget profesional ing nyediakake efisiensi printing dhuwur kanggo pelanggan. We sing spesialisasine jarwan ing produksi kanggo printer werna Inject flatbed lan relief UV mesin Printing industri. kita produk déné karo sistem ISO9001 lan standar CE manajemen kualitas kanggo orientasi, sing ngarah ing efficiency printing dhuwur saka 15 meter per jam, resolusi dhuwur lan efek printing sampurna.

  • -
    Founded in 2009
  • -
    10 taun pengalaman
  • -+
    efficiency Printing punika 15 meter kothak saben jam
  • -
    Ndhukung luwih saka 9 jinis bahan dicithak

produk

inovasi

NEWS

Service First

  • Kingt Gen6 UV flatbed Printer

    Good news! Up till ThanksGiving Day, KINGT UV Flatbed Printer with Ricoh Gen6 printhead already sold 100set in China mainland! Why KINGT Ricoh Gen6 printhead UV Printer are so popular? Because KINGT Ricoh Gen6 UV Flatbed Printer can print on uneven surface with height difference less than 10mm ve...

  • 2019 China (PuTian) International Shoes & Clothing Product Fair

    Thanks for your visiting at 2019 China (PuTian) International Shoes & Clothing Product Fair ! KINGT ‘s UV Flatbed Printer item# KGT-LE2513 with Ricoh Gen6 Printhead caught local and overseas visitors eyes. KGT-LE2513 can print on uneven surface with height difference within 10mm. Visitors fel...