BABAGAN AWAKE DHEWE

temonan

yilong

PURWAKA

Our company diwiwiti minangka UV flatbed printer kang mung fokus ing printer werna Inject flatbed lan relief UV produksi mesin Printing industri kanggo 9 taun. Sawise kabeh pengalaman kita padha banget profesional ing nyediakake efisiensi printing dhuwur kanggo pelanggan. We sing spesialisasine jarwan ing produksi kanggo printer werna Inject flatbed lan relief UV mesin Printing industri. kita produk déné karo sistem ISO9001 lan standar CE manajemen kualitas kanggo orientasi, sing ngarah ing efficiency printing dhuwur saka 15 meter per jam, resolusi dhuwur lan efek printing sampurna.

  • -
    Founded in 2009
  • -
    10 taun pengalaman
  • -+
    efficiency Printing punika 15 meter kothak saben jam
  • -
    Ndhukung luwih saka 9 jinis bahan dicithak

produk

inovasi

NEWS

Service First

  • What to do if the nozzle is clogged? 

    For users of commonly used 3D printers, nozzle clogging is an unavoidable topic. What’s wrong? For many users, the solution to plugging is to change the nozzle. In fact, the usual plug can be effectively ended and controlled. So, how to control the chance of plugging? 1.Do not rub the nozz...

  • Kingt wishes you Merry Christmas in the end of 2019

    We wish you a Merry Christmas We wish you a Merry Christmas We wish you a Merry Christmas and a happy New Year With the song singing,may your life be filled with the blessings of Christmas. During the 10 years anniversary,Kingt held a climbing activity last weekend at Wutong mountain which is ...