TENTANG KAMI

putusanana

yilong

BUBUKA

parusahaan urang dimimitian salaku UV flatbed printer nu ukur difokuskeun printer warna nyuntik flatbed na relief UV produksi mesin percetakan warna industri pikeun 9 taun. Barina ogé pangalaman anu kami pisan profésional dina méré efisiensi percetakan tinggi ka nasabah. Urang ngahususkeun dina produksi kanggo printer warna nyuntik flatbed na relief UV mesin percetakan warna industri. produk urang anu luyu ketat ku sistem ISO9001 tur baku CE pikeun manajemén kualitas jeung orientasi nu ngakibatkeun efisiensi percetakan luhur 15 méter pasagi per jam, resolusi luhur sarta pangaruh percetakan sampurna.

  • -
    Diadegkeun dina 2009
  • -
    10 taun pangalaman
  • -+
    efisiensi percetakan nyaéta 15 méter pasagi per jam
  • -
    Ngarojong leuwih ti 9 jenis bahan dicitak

produk

nepungan

wartos

Service Kahiji

  • What to do if the nozzle is clogged? 

    For users of commonly used 3D printers, nozzle clogging is an unavoidable topic. What’s wrong? For many users, the solution to plugging is to change the nozzle. In fact, the usual plug can be effectively ended and controlled. So, how to control the chance of plugging? 1.Do not rub the nozz...

  • Kingt wishes you Merry Christmas in the end of 2019

    We wish you a Merry Christmas We wish you a Merry Christmas We wish you a Merry Christmas and a happy New Year With the song singing,may your life be filled with the blessings of Christmas. During the 10 years anniversary,Kingt held a climbing activity last weekend at Wutong mountain which is ...