TENTANG KAMI

putusanana

yilong

BUBUKA

parusahaan urang dimimitian salaku UV flatbed printer nu ukur difokuskeun printer warna nyuntik flatbed na relief UV produksi mesin percetakan warna industri pikeun 9 taun. Barina ogé pangalaman anu kami pisan profésional dina méré efisiensi percetakan tinggi ka nasabah. Urang ngahususkeun dina produksi kanggo printer warna nyuntik flatbed na relief UV mesin percetakan warna industri. produk urang anu luyu ketat ku sistem ISO9001 tur baku CE pikeun manajemén kualitas jeung orientasi nu ngakibatkeun efisiensi percetakan luhur 15 méter pasagi per jam, resolusi luhur sarta pangaruh percetakan sampurna.

  • -
    Diadegkeun dina 2009
  • -
    10 taun pangalaman
  • -+
    efisiensi percetakan nyaéta 15 méter pasagi per jam
  • -
    Ngarojong leuwih ti 9 jenis bahan dicitak

produk

nepungan

wartos

Service Kahiji

  • How to use KINGT UV Flatbed Printer to print on EVA Shoe-Pads

      KINGT UV Flatbed Printer are widely utilized in different industries. This time we want to introduce printing on EVA Shoe-Pad by KGT-LE2030. Step 1: Prepare the EVA Shoe-Pad     Step 2: Put EVA Shoe-Pad on the KINGT UV Flatbed Printer table. Clean the surface and fix the shoe-pad posi...

  • Let’s Try Kingt! UV Flatbed Printer On Toy Products

    With the increasing consumption of toys recent years, Kingt finds that UV printing is an extremely effective solution for printing in the toy industry. UV printing provides high quality and safe solution for printing on model trains, plastic cars, game pieces, doll eyes, puzzles and countless oth...