TENTANG KAMI

putusanana

yilong

BUBUKA

parusahaan urang dimimitian salaku UV flatbed printer nu ukur difokuskeun printer warna nyuntik flatbed na relief UV produksi mesin percetakan warna industri pikeun 9 taun. Barina ogé pangalaman anu kami pisan profésional dina méré efisiensi percetakan tinggi ka nasabah. Urang ngahususkeun dina produksi kanggo printer warna nyuntik flatbed na relief UV mesin percetakan warna industri. produk urang anu luyu ketat ku sistem ISO9001 tur baku CE pikeun manajemén kualitas jeung orientasi nu ngakibatkeun efisiensi percetakan luhur 15 méter pasagi per jam, resolusi luhur sarta pangaruh percetakan sampurna.

  • -
    Diadegkeun dina 2009
  • -
    10 taun pangalaman
  • -+
    efisiensi percetakan nyaéta 15 méter pasagi per jam
  • -
    Ngarojong leuwih ti 9 jenis bahan dicitak

produk

nepungan

wartos

Service Kahiji

  • Kingt Gen6 UV flatbed Printer

    Good news! Up till ThanksGiving Day, KINGT UV Flatbed Printer with Ricoh Gen6 printhead already sold 100set in China mainland! Why KINGT Ricoh Gen6 printhead UV Printer are so popular? Because KINGT Ricoh Gen6 UV Flatbed Printer can print on uneven surface with height difference less than 10mm ve...

  • 2019 China (PuTian) International Shoes & Clothing Product Fair

    Thanks for your visiting at 2019 China (PuTian) International Shoes & Clothing Product Fair ! KINGT ‘s UV Flatbed Printer item# KGT-LE2513 with Ricoh Gen6 Printhead caught local and overseas visitors eyes. KGT-LE2513 can print on uneven surface with height difference within 10mm. Visitors fel...